Wednesday, May 02, 2012

cute accessories :)


Salam penggemar aksesori cute ,,

kali kite ade barang baru plakk :) from hand made tau sebab tu nmpak cute aje :P harga pun murah jugak . kat memane korang takkan jumpa aksesori yang cute macam gini ha . nak tau ape ? jum . . .

Pendrive Casing


Price :
1 PCS = RM4.00


Pencil Box


Price :
1 PCS = RM5.00


korang boley buat pilihan k . sekiranya berminat boley la isi form kat bawah entry yea :) takpun boley godek godek tab menu kat belah kiri korang tu ha :) peringatan ! sape yang beli borong boley dapat discount price ==, hewwhewww

SELAMAT BERSHOPPING !

by misznini ;)
kalo suke, sila like !

2 comments:

Tembam92 said...

nak tanye laa... agak2 kalau order pendrive casing nie kan, tempoh nak siap lame tak?

♥ MiszNini ♥ said...

tembam92 : okey tempoh nak siap insyallah tak lama. kalo order cepat, cepat la dpt :)